Militærkøretøjs Klubben - vores relationer til
andre foreninger


Militærkøretøjsklubben har en bred berøringsflade til andre foreninger med fælles interesseområder.

Vi har følgende venskabsforeninger:


Gardehusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforenings (GHRVPK)

Hjemhørende i Næstved og er den største forening af dens art her i Danmark. GHRVPK er meget aktive og de er flinke til at tænke os ind i mange af deres arrangementer.

Vi kan klart anbefale et kig på GHRVPK' s hjemmeside
www.ghrvpk.dk
 


Jydske Dragonregiments Veteranpanserforening (JDRVP)

Hjemhørende i Holstebro og er en pendant til GHRVPK som vi ligeledes har et rigtig godt forhold til.

JDRVPK's hjemmeside giver mange gode informationer om foreningen: www.jdrveteranpanser.dk
 

   
Zeppelin- og Garnisonsmuseum Tønder

Dette utroligt spændende museum har vi et godt samarbejde med og man bør bestemt ikke snyde sig selv for et besøg der, hvis man er på de kanter. Men indtil da, kan man med fordel klikke ind på www.zeppelin-museum.dk
 
     
Aalborg FORSVARS- og GARNISIONSMUSEUM
Aalborg FORSVARS- og GARNISIONSMUSEUM har ofte dannet rammerne om arrangementer i det nordjyske. Museet er absolut seværdigt.

http://www.forsvarsmuseum.dk/


   


... og vi er medlem af følgende organisationer:

   
Danske Hærhistoriske Museer (DHM)
Danske Hærhistoriske Museer er en interesseorganisation bestående af foreninger, myndigheder, institutioner og virksomheder, der arbejder for at fremme bevarelse af den danske hærs historie.

Gennem vort medlemsskab er vi med til at støtte op om alle de mange tiltag, som DHM tager for at fremme interessen for militærhistorie.
www.haermuseer.dk
 


   
Motorhistorisk Samråd (MhS)

Motorhistorisk Samråd (MhS) har til formål at fremme bevarelsen og anvendelsen af motorkøretøjer af motorhistorisk interesse i Danmark.

Vi er en paraplyorganisation for de mange klubber, som i Danmark beskæftiger sig med motorhistoriske køretøjer – lige fra de traditionelle veteranbiler til veteranmotorcykler, gamle campingvogne, lastbiler, busser, traktorer og varebiler.

Vores vigtigste opgave er at varetage de tilsluttede klubbers generelle interesser overfor myndigheder, politikere, offentligheden og i det hele taget sørge for, at de motorhistoriske køretøjer fortsat kan være en vigtig del af den danske kulturarv – gårsdagens køretøjer på morgendagens veje.
www.motorhistorisk.dk